Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Όταν ο εγκέφαλος αποχωρίζεται το σώμα...

Νιώθω ξεχωριστός άνθρωπος από την ευλογημένη στιγμή όπου έθεσα σε λειτουργία το όργανο μέσα στο κρανίο μου που ελέγχει το νευρικό σύστημα, κοινός εγκέφαλος. Η αναπάντεχη όμως λειτουργία προκάλεσε την διόγκωση των κύτταρων του εγκέφαλου και κατά συνέπεια στην δική μου περίπτωση εξόντωσε τα περισσότερα κύτταρα στον επικλινή πυρήνα που βρίσκεται στα κέντρα επιβράβευσης του εγκεφάλου όπου εκεί δημιουργείτε η ευφορία και μια καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Με την λανθασμένη κίνηση του να σκεφτώ πέρα από αυτό που δεν μας μάθανε ή δεν θέλαμε να μάθουμε τραυμάτισα το ευαίσθητο αυτό σημείο του πολύτιμου εγκεφάλου μου.(Αυτή η πρόταση είναι επηρεασμένη από την διαδικασία της σκέψης δηλαδή τη παραγωγική διαδικασία του νου και της νόησης που περιλαμβάνει την κρίση και τους συλλογισμούς)
Σαν αποτέλεσμα δεν ήταν να χάσω το χιούμορ μου όπως, όλοι θα νομίζετε μέχρι στιγμής, αντιθέτως ανέπτυξα αυτά τα λιγοστά κύτταρα σε άλλα(λαλαλα) κύτταρα. Αυτά τα κύτταρα οι κοινοί άνθρωποι τα ονομάζουν καμένα.
Έχουν βρει κιόλας και σαχλούς ορισμούς που μας περιπαίζουν όπως : Ο κατεστραμμένος, συνήθως από τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ (και καλά…) . Αυτός που έχει κάψει πολλά εγκεφαλικά κύτταρα με τις παραπάνω καταχρήσεις και φαίνεται στον τρόπο που μιλάει και φέρεται. Δες και κάρβουνο (!)

Άλλες αναφορές όπως : Αυτή την κατάσταση προκαλούν:
α) (κυριολεκτικά) η χρήση ουσιών (το ψυχωτικό σύνδρομο Korsakoffλόγω αλκοολισμού είναι το παλαιότερο καλά περιγεγραμμένο νευροτοξικό σύνδρομο λόγω ουσιών, πιο σχετικά με το πλαίσιο χρήσης είναι το κάψιμο από καργιολία , ιδίως mdma, τριπάκια(πλήττεται η μνήμη και άλλες γνωσίες, παραισθησιακές διαταραχές, ιδεασμοί κλ.π.), βλ. και καίλας,καίκη κ.λπ.
β) η παρατεταμένη ή/και οξεία έκθεση σε ερεθίσματα που έχουν καταστροφικά αποτελέσματα για την πνευματική εγρήγορση, λογική σκέψη και αισθητική συγκρότηση (παπαρολογιες, μαλακιλίκια, σαχλαμπουχλες , γραφικότητες κλπ.)
γ) η τραγική εμμονή σε ασχολίες (καμενίες) που έχουν ανάλογη επίδραση με το (β), η εκούσια ή παρορμητική/καταναγκαστική αποβλάκωση.
δ) (με άλλο νόημα) η καταβολή πνευματικού μόχθου, αυτό που λέμε «καταναλώνω φαιά ουσία».
Ο δεύτερος ορισμός είναι καθαρά από συντρόφια όπου θέλουν να διοχετεύσουν στην κοινωνία (όχι το α) αλλά τα υπόλοιπα άλλα.
Θα σας παραθέσω και άλλα παραδείγματα όπου η κοινωνία που έχουμε έχει δημιουργήσει ένα νέφος απόρριψης στα άτομα της με ειδικές ικανότητες, εμένα και τα συντρόφια μου.
Μια μεγάλη κατηγορία για να σας γίνω πιο κατανοητή σε επίπεδο γελοιότητας (κυριολεκτικά) είναι τα ανέκδοτα μας και τα ανέκδοτα σας.
  • Ανέκδοτο σας: Τι είπε η οδοντογλυφίδα στο σπίρτο; Προχώρα κεφάλα.
  • Ανέκδοτο μας: Πόσοι σουρεαλιστές ζωγράφοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;Μπλε
  • Ανέκδοτο σας: Βγαίνουν τέσσερις Παλαιστίνιοι από ένα αμάξι που μόλις έχουνε παρκάρει Σάββατο βράδυ στου Ψυρρή. Κάνει ο ένας στους υπόλοιπους: -Ρε αφήστε εδώ τα μπουφάν σας γιατί θα έχει πολύ ζέστη το μέρος και θα σκάσουμε.
  • Ανέκδοτο μας: Μπήκαν τρεις Παλαιστίνιοι σε ένα μπαρ και βγήκανε κομμάτια.
  • Ανέκδοτο σας: Παίρνει μια ξανθιά τηλέφωνο: -Ναι γεια σας Ράδιο Κορασίδη εκεί; Μια αφιέρωση θέλω να κάνω.
  • Ανέκδοτο μας: Παίρνει ένας τύπος τηλέφωνο το Rock FM. -Ναι θα ήθελα να παίξετε το τραγούδι δε χώρας πουθενά από Τρύπες. -Που θέλετε να το αφιερώσετε; -Στο πούτσο μου.
  • Ανέκδοτο σας: -Γιατρέ όλοι με αγνοούν. -Να περάσει ο επόμενος.
  • Ανέκδοτο μας: -Γιατρέ έχω αμνησία. -Τι έχεις; -Τι έχω;
  • Ανέκδοτο σας: Ο Τσακ Νόρις μπορεί να διαιρέσει με το 0.
  • Ανέκδοτο μας: Η πιθανότητα να καταφέρει κάτι ο Τσακ Νόρις είναι ίση με 2. (ναι! απλέ αστέ η μέγιστη πιθανότητα είναι 1)
Καθώς και άλλα παρά πολλά δικά μας ανέκδοτα δεν θα μου ήταν αρεστό να παραλείψουμε τα:
- Ήταν ένας σαδιστής και ένας μαζοχιστής.
- Είναι έξω από μια κλαμπ 2 μπράβοι και 2 συγχαρητίριοι..
- Γυναίκα δεν αντέχω άλλο να σε βλέπω να παιδεύεσαι στην κουζίνα. Κλείσε την πόρτα.
- Σταματάει ένας ένα ταξί: - Ελεύθερος; - Μάλιστα. - Χορεύουμε;
- Πάει ένας τύπος σε μια τράπεζα. Κρατάει στα χέρια του μια λαγάνα, γαρίδες, ελιές, ένα χταποδάκι κτλ. Με το που μπαίνει μέσα, φωνάζει: "ΝΗΣΤΕΙΑ!"
- Ήτανε 1 Γερμανός, 1 Ιταλός, 1 Έλληνας και 3.500 Κινέζοι.
- Πόσοι σουρεαλιστές ζωγράφοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα; Μπλε
-Ήταν ένας πλαστικός χειρούργος και ένας ξύλινος.
Και όλα αυτά για να σας δείξω την ιδιαιτερότητα τον κύτταρων μας. Διότι είμαι πεπεισμένη ειδικά στα τελευταία να κοιτάτε τις προτάσεις και να νομίζετε ότι είναι άρθρο του συντάγματος (δηλαδή ακαταλαβίστικο).
Η διαστρέβλωση όμως των κύτταρων στον επικλινή πυρήνα δημιούργησε μια διαφορετική εικόνα και άποψη για την ζωή και το νόημα της. Ψάχνοντας όλοι μας για το νόημα κατηγοριοποιούμαστε μια ακόμα φορά. Στην επίπονη αναζήτηση σας έχετε δημιουργήσει με μια τεράστια βιομηχανία που προσπαθεί να ικανοποίηση την απίστευτη περιέργεια σας π.χ. ψυχανάλυση. Το επιχείρημα μου ήταν τρανό οπότε δεν παραθέτω άλλο γιατί θα ψωνιστώ. Αντίθετα εμείς το έχουμε βρει και είναι πράσινο με κόκκινες βούλες (χαζαμαρες).Σοβαρά το νόημα της ζωής είναι η να έχεις ζωή όποτε σταματήστε να διαβάζετε χαζά βιβλία και get a life!Που μου διαβάσατε τον τίτλο και νομίζατε ότι θα μιλήσουμε για αστρικό ταξίδι,τσόφλια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Quod me nutrit me destruit...